Hvidbøger og rapporter

Produktion af hvidbøger og rapporter

Hvidbogen eller rapporten er en mere omfattende, vidensbaseret tekstpublikation, der f.eks. sætter fokus på en specifik problemstilling eller teknologi i et lettilgængeligt format på typisk 5-25 sider. I videnstunge brancher er der ofte behov for at konkretisere og dokumentere specialistviden til en udvalgt målgruppe, og hér er hvidbogen eller rapporten et velegnet format.

Den gode publikation er overskuelig, har en gennemtænkt kombination af grafik og tekst og mange indgange til stoffet. Det kan være i form af grafer, faktabokse eller små cases, der underbygger det overordnede tema.

Se eksempler herunder på rapporter og hvidbøger, vi enten har produceret eller har bidraget til.

Eksempler på hvidbøger og rapporter

Hvidbog om sikker digital identitet skrevet og udgivet for og i nært samarbejde med Liga Software i 2019. Hent den på Ligas hjemmeside herunder. 

I efteråret fik vi til opgave at analysere en større undersøgelse foretaget af Jobindex og IT-Jobbank om kandidaters syn på landets største IT-virksomheder. 

IT-branchen har et stort behov for at udlægge komplekse problemstillinger om cyber-security på en letforståelig måde over for kunder og andre stakeholders. Her er et eksempel på en hvidbog, vi har skrevet for ATEA Managed Security Services.  

Rapport produceret for Microsoft om den nordisk-baltiske hightech cluster. 

Industry 4.0, digitale prototyper og 3D-modellering er komplekse størrelser. For PLM-group har vi produceret en række hvidbøger, der på engelsk går i dybden med en række forskellige effektiviserende industriværktøjer. 

Hvidbog for den danske software virksomhed CAPA Systems om håndteringen af “skygge-IT” – løsninger eller platforme, der købes uden overordnet kontrol eller samarbejde med IT-afdelingen.