CORPMEDIA

CLEVER BUSINESS COMMUNICATION

Advertorials, content marketing, public relations

CorpMedia ApS er et fokuseret kommunikations- og PR-bureau, der arbejder med IT-, infrastruktur og teknologivirksomheder. Vi beskriver, hvordan teknologi ændrer – og skaber værdi for – mennesker, erhverv og samfund.

Vi arbejder med virksomhedskommunikation, journalistik, advertorials og content marketing-materiale af konsistent høj kvalitet.

CorpMedia bygger som relel på årelange samarbejdsrelationer med en lang række virksomheder – heriblandt adskillige af Danmarks største virksomheder indenfor teknologibranchen.

Vi er bedst, når vi i nært samarbejde med vores kunder er med til at skabe værdi. Det gør vi ved at opsøge nye målgrupper, højne troværdigheden og ved at fortælle den rigtige historie på rette tidspunkt og i rette medier.

Vi er navnlig stærke indenfor

Ekstern kommunikation, strategisk rådgivning og PR

Content marketing, der skaber værdi på tværs af web, SoMe og intranet – blandt andet cases, referencehistorier, produktinformation, whitepapers og video

CorpMedia drives af Hans Henrik H. de Lichtenberg og Michael Svendsen, journalister og rådgivere med erfaring fra kommunikationsarbejde for IT-branchen gennem knap 15 år.